ادامه اقدامات کاهش دهنده خطر سرطان

۶- کاهش مصرف غذا های چرب زیرا این غذاها خطر سرطان پستان، کولون و  پروستات را زیاد می کنند. 

7- رعایت اعتدال در مصرف غذاهای شور،دودی و نمک سود شده زیرا این مواد با سرطان مری و معده ارتباط دارند. 

8- توقف مصرف دخانیات برای اینکه کارسینوژن(سرطانزا)هستند. 

9- کاهش مصرف الکل زیرا آن خطر سرطان کبد را افزایش می دهد. 

10- از قرار گرفتن در معرض نور خورشید بدون پوشش محافظتی بدن خودداری کنیدزیرا خطر بروز سرطان پوست را افزایش می دهد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد