اقدامات کاهش دهنده خطر سرطان

پرستاران هنگام آموزش به بیمار راهکار های زیر را جهت پیشگیری از سرطان توصیه نمایند: 

 

۱- مصرف سبزیجات تازه(بخصوص خانواده کلم)را افزایش دهید غذا های سرشار از ویتامین وسلولز گیاهی به پیشگیری از برخی سرطانها ی خاص کمک می کند. 

 

۲-از فیبر زیاد استفاده کنیدزیرا خطر ابتلا به سرطان مثل سرطان  پستان و پرستات را کاهش می دهد. 

 ۳-مصرف ویتامین A خطر سرطانهای مری، حنجره و ریه را کاهش میدهد. 

4- از مواد غذایی سرشار از ویتامین C (مثل مرکبات،کلم بروکلی) به مقدار زیاد مصرف کنید زیرا تصور می شود این مواد غذایی از بدن در برابر  سرطانهای معده محافظت می کنند. 

5-وزن خود را کنترل کنید زیرا چاقی با سرطانهای رحم، کیسه صفرا، پستان و کولون ارتباط دارد. 

 

ادامه دارد.....

اکو از طریق مری

برای دانلود کردن فایل اینجا کلیلک کنید