روشهای مناسب برای پیشگیری از بروز بیماریهای قلبی

کاهش میزان مصرف چربی 

 متعادل کردن میزان مصرف مواد قندی  

 مصرف بیشتر مواد با منشاء گیاهی 

 کاهش سطح فشار خون با تغذیه مناسب 

 کاهش وزن اضافی 

 ترک سیگار 

 ورزش  

منابع غذائی غنی از پتاسیم

میوه جات: 

موز -زردآلو تازه یاکمپوت- برگه زردآلو- پرتقال و آب پرتقال- کیوی- آلو وآب آلو- گرمک- طالبی- شلیل- گلابی- هلو- انار و آب انار- کشمش و میوه خشک- انجیر خشک 

سبزیجات: 

اسفناج- شلغم- فلفل تند- بامیه- گوجه فرنگی و آب گوجه فرنگی- قارچ پخته- کلم بروکسل- کدو حلوائی- کرفس پخته 

متفرقه: 

آرد سویا- لوبیا سفید- لوبیا چیتی- لوبیا چشم بلبلی- لوبیا قرمز- عدس- لپه- سیب زمینی آبپز یا پوره- سیب زمینی تنوری و سرخ کرده- رب گوجه فرنگی وسس کچاپ

نکاتی برای بیمارانی که پیوند کلیه شده اند

۱-درمان هیپر لیپیدمی(چربی خون بالا) یکی از مسائل بسیار مهم در بیماران پیوند کلیه می باشد.  

۲-در بیمارانی که بعداز پیوند دچار افزایش فشار خون می شوند باید مصرف نمک محدود گردد. 

 

۳-افزیش فشار خون عاملی برای بیمار یهای قلبی عروقی و کاهش عمر عضو پیوندی می باشد.

 

۴- میزان عوارض عفونی در بیماران پیوندی در صورت سوء تغذیه حدودا" ۱۰ برابر می شود. 

 

۵- استفاده از داروهای گیاهی به دلیل مختلف برای بیماران پیوندی مناسب نیست. 

 

راههای پیشگیری از زخم بستر

برای دانلود کردن فایل مربوط اینجا کلیک کنید