پرستاران هنگام آموزش به بیمار راهکار های زیر را جهت پیشگیری از سرطان توصیه نمایند:
۱- مصرف سبزیجات تازه(بخصوص خانواده کلم)را افزایش دهید غذا های سرشار از ویتامین وسلولز گیاهی به پیشگیری از برخی سرطانها ی خاص کمک می کند.
۲-از فیبر زیاد استفاده کنیدزیرا خطر ابتلا به سرطان مثل سرطان پستان و پرستات را کاهش می دهد.
۳-مصرف ویتامین A خطر سرطانهای مری، حنجره و ریه را کاهش میدهد.
4- از مواد غذایی سرشار از ویتامین C (مثل مرکبات،کلم بروکلی) به مقدار زیاد مصرف کنید زیرا تصور می شود این مواد غذایی از بدن در برابر سرطانهای معده محافظت می کنند.
5-وزن خود را کنترل کنید زیرا چاقی با سرطانهای رحم، کیسه صفرا، پستان و کولون ارتباط دارد.
ادامه دارد.....